Eilinen superjumppa oli kyllä tosi tehokkaan tuntuista, sillä koko tunnin ajan hiki virtasi ja naama paistoi kirkkaan punaisena. Pelkästä huonosta kunnosta tuskin johtuu, sillä mitä ehdin muita vilkaista, he näyttivät ihan samalta. :) Tänäänkin oli aikomus mennä treenaamaan, mutta nyt lihakset ovat niin kipeät, että on kai pakko pitää välipäivä. Eilenkin teki jo tiukkaa tehdä liikkeitä painoilla tai esim. taivuttaa käsiä taaksepäin.

Syöminen meni kyllä eilen ihan plörinäksi. Lounaalla söin pastaa (!!!) pakasteesta, töissä (oikeasti) pienen täytekakunpalan (!!!!!!!!) ja illalla vielä kruunasin koko homman 2:lla viipaleella vehnä(!!!!)paahtoleipää. Joo. Meni sit ihan mässäilyksi koko päivä ja nuo kaikki ovat varmasti epäterveellisemmästä päästä. Olisi vielä pitänyt vetää varmaan suklaata, irtokarkkeja, munkkeja yms. Nojuu, tarpeeksi pahaksi tuokin mässäily meni.

Että tuli kyllä tuo hikijumppa tarpeeseen ja ehkä sen ansiosta moinen mässäily ei tuo grammoja lisää.

Kunnostaudun, lupaan sen!

------------ lisäys ------------------------------

Söin lounaaksi pienen purkillisen raejuusto (rasvaa 0,3 %), pari suikaletta kalkkunaleikettä sekä pussillisen elovena-puuroa. Olo on kylläinen ja tyytyväinen tämänpäiväisiin valintoihini. Täytyypä katsoa, etten illallakaan rupea mässäilemään kuten eilen. :)

Kavereiden kanssa puhuttiin tänään Jessica Albasta. Siinäpä upeavartaloinen nainen.