Vaikka kuinka urheilen, paino ei liiku minnekkään ja vaatteetkaan eivät tunnu suurentuvan. Olen syönyt terveellisesti ja jättänyt herkut pois, mutta silti edistystä on näkyvissä vain tosi vähän. Äh! Pitääpä varmaan taas aloittaa Painonvartijoiden pistedieetti, jos vaikka huomaamattani mätän naamaani liikaa kaloreita päivittäin.

Tänään on salipäivä, ajattelin tosin olla noin tunnin sellaisessa lämmittelylaitteessa ja ehkä puolisen tuntia salilla. Olen nyt keskittynyt salia enemmän ohjattuihin jumppiin, sillä yksinään ahertaminen on jotenkin tylsää ja kaloreita kuluu sykemittarin mukaan enemmän jumpissa. Käyn kyllä bodypumpissa, jotta lihaksetkin saavat vähän työtä.

Ostin eilen selluliittivoidetta, vaikka tiedän, etteivät sellaiset toimi. Mutta silti pitää olla hyväuskoinen hölmö ja uskoa edes pikkuisen niiden taikavoimiin. Ehkä se kuivaharjaus ja ongelmakohtien hieronta voi auttaa jotain, voidekin kyllä ainakin kosteuttaa jos ei muuta. Eilen vispasin juuri ennen nukkumaanmenoa reidet, pakarat, mahan, kyljet ja käsivarret. Eniten appelsiini-ihoa mulla on jaloissa, mutta käsivarsissakin sitä on havaittavissa puristettaessa. Ehkä yhdistettynä oikeaan ruokavalioon ja aktiiviseen liikkumiseen voide voisi toimiakin, edes vähän. Se jää nähtäväksi.