Tosin rehellisesti sanottuna öinen oli ennakoitavissa olevaa perusseksiä, jonka päättyessä olin ennemminkin helpottunut kuin tyydyttynyt. Tein itse alotteen, koska teki mieli - aktin aikana tosin pohdin vain omaa hyllyvää vartaloani ja tunsin inhoa itseäni kohtaan. Hmm, olipas "romanttista" siis.

Uskon, että kykenen nauttimaan seksistä vasta sitten, kun olen laihtunut merkittävästi. Nyt en tunne oloani tippaakaan seksikkääksi tai ihanaksi, vaatteet poissa vielä vähemmän!

Painoakin tuli viikonlopun aikana 100 g lisää, koska tuli syötyä ja liikuttua liian vähän. Kaiken kruunasi myös kesäflunssa, jonka kourissa olin koko ajan.

Perjantaina kävin tosin tutustumassa uuteen kuntokeskukseen ja ajattelin liittyä sen jäseneksi. Nyt tosin täytyy odottaa, että tervehdyn - kipeänä ei ole treenaamisen aloittaminen ollenkaan järkevää. Lisäksi tilasin sykemittarin, jossa on jotain painonhallintaominaisuuksia. Tuskinpa siitä mitään apua on, mutta käyhän se kivasta lelusta vähintään.

Tänään aikeissani on syödä lounaalla purkillinen raejuustoa ja ehkä jokunen viipale kalkkunaleikettä. Olisipa ainakin kevyt ateria!