Olen hyvällä fiiliksellä, sillä aamulla vaaka näytti taas mukavasti vähemmän kuin edellisenä päivänä. :) Tosin rehellisesti täytyy sanoa, että kuukautisillakin voi olla jotain tekemistä asian kanssa. Mut iloitsen nyt niin kauan kuin tätä lystiä kestää! Juhannus saattaa kyllä jälleen sekoittaa laihdutusta, sillä mökillä ei tosiaan ole muuta tekemistä kuin juominen, syöminen ja saunominen. Enkä tiedä, rohkenenko mennä saunaan, kun kiloni kerran häiritsevät miestänikin niin pirusti. Itsetunto on nollassa ja saunassa timmien tyttöystävien kanssa tuntisin oloni varmasti aikamoiseksi norsuksi. Toisaalta, en tiedä viitsinkö antaa miesten kommenttien estää mua saunomasta kavereiden kanssa. Menen fiiliksen mukaan.

Katselin eilen sitä Suhde kuntoon -ohjelmaa. Siinä annettiin pariskunnille kaikenlaisia vinkkejä, kuinka he pystyvät parantamaan suhdettaan. Noh, meillä on vähän kumma tilanne, sillä suhde oli tätä kommenttia ennen ihan vakaalla pohjalla ja olin onnellinen. Nyt en tosiaan enää tahdo yllättää miestäni vaikkapa seksikkäillä alusasuilla tai kokovartalohieronnalla alasti - en tunne oloani enää mukavaksi hänen lähellään vähissä vaatteissa tai niitä ilman. Onnellisessa parisuhteessa pitää kuitenkin mielestäni olla seksiä ja ehdotonta rakkautta. Toisen ei tarvitse hyvässä parisuhteessa miettiä jatkuvasti, näkeekö mies minut nyt ällöttävänä ja huomaako hän vain hyllyvät muotoni.

Pitääpi katsoa, kehittyykö tämä juttu tästä johonkin. Jos saan painoani tarpeeksi alaspäin, uskon, että voin olla hänen kanssaan jälleen onnellinen. Jos epäonnistun, en tiedä onko meillä tulevaisuutta. Raadollista, mutta totta.