Puhkun intoa, sillä nyt minulla on jonkun toiseen etukäteen suunnittelema ruokalista edessäni ja ainakin tämän päivän syömiset vaikuttavat hyviltä. Pikkuisen joutuu toki niitä soveltamaan, sillä kaikista ehdotetuista ruoista en pidä ja osan syöminen tuntuu ihan turhalta. Mutta enimmäkseen aion pitäytyä suunnitelmassa.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eilen kävin kaupassa ostamassa tämän ja huomisen ruoka-aineet. Lisäksi tein tämän päivän lounaan valmiiksi jo eilen illalla, joten tänään ei tarvitse ruokiksella taikoa safkaa lähikaupasta. Luvassa on täysjyvälasagnelevyistä, jauhelihasta, parsakaalista ja tomaatti-vuohenjuustokeitosta valmistettua lasagnea, iltapäivällä syön ananaspaloja tölkillisen.

 

Eilen en sitten mennytkään kuntoilemaan, kun kaveri teki viime tipassa oharit. Silloin oli jo niin myöhä, ettei ollut enää järkeä lähteä. Nimittäin se tunti, jolle olimme menossa, on paritunti ja jotenkin arastelen jumppaamista vieraiden kanssa. Niinpä sitten kävin sen sijaan kävelyllä ja kaupassa sekä tein tuon jo mainitsemani lasagnen.

 

Mies sanoi eilen, ettei mun tarvitse laihtua, kun harrastan jo liikuntaa. Eli tosiaankin hän halusi vain patistaa mua kuntoilemaan (ilmeisesti kiinteytymisen takia). Se keväinen jätti kuitenkin sellaiset traumat, että todellakin yritän laihduttaa, sanoipa hän sitten nyt mitä tahansa. Parasta olisi kuihtua 65 kiloa painavaksi.