Juhannuksen jälkeen ei auttanut muu kuin ottaa itseäni niskasta kiinni ja panostaa painonpudotukseen. Olo on harvinaisen lihava ja ruma, joten jotain pitää kyllä tehdä.

Eilen en sen sijaan mennytkään salille, sillä tulin ihan viime metreillä tulokseen, että liitynkin ihan toiseen kuntokeskukseen. Tänään menen töiden jälkeen uuteen paikkaan tekemään sopimus ja sen jälkeen treenaamaan. Pyydän heitä tekemään minulle jonkun kuntoilu-/saliohjelman. Tarkoituksena on kuitenkin aloittaa treenaaminen vähintään 3 kertaa viikossa. Niistä voisi kerta olla kuntosalilla ja kaksi jossain sykettä nostavassa jumpassa, päälle voisi käydä vielä jossain löysemmissä jumpissa.

Sykemittaria en saanutkaan vielä, sillä se oli valitettavasti jo saapuessaan rikki. Se matkasi takaisin Polarille ja katsotaan, saanko sen korjattuna takaisin vai jonkun toisen mallin. Toisaalta haluaisin juuri tuon tietyn, sillä se on juuri painonhallintaan kehitetty versio. Se voisi olla tsempparini, kun en viitsi miehelleni kauheasti kertoa mun painotietoja tai ruokailuja. Sitä kai lähinnä kiinnostaa, pieneneekö peppu ja häviävätkö makkarat vyötäröltä.

En kuitenkaan suostu pukeutumaan rumasti vaikka pullea olenkin. Tänään päällä on sievä kirkkaanpunainen hame ja yläosassa mustaa - voin silti olla naisellinen! Oma mieheni ei sitä välttämättä huomaa, mutta ainakin autot yms. antavat tietä hame päällä paljon paremmin. :)

------------- lisäys -----------------------------------------------

Tänään naispuolinen työkaveri sanoi, että näytän "tosi hoikalta tänään". En ole hänelle edes kiloistani purnannut, eli tuo kehu ilman voivottelua ja valitusta. Taidanpa käyttää useammin tätä hametta, sillä mä en täällä alla ole kyllä yhtään mihinkään pienentynyt. Oli hyvä ostos eilisistä alennusmyynneistä. :)