Koska olen syönyt muutakin kuin hedelmiä ja vihanneksia, ei painoni ole hilautunut alaspäin vaan ihan päinvastoin. Tylsää! Toisaalta viikonloppukin varmasti sekoitti, sillä meillä oli vieraita kylässä ja heidän kanssaan tuli syötyä jäätelöä ja lakritsia. Varmistin kuitenkin sentään etukäteen, ettemme tarjoa heille mitään viinereitä ja keksejä - niissä kun on vielä jäätelöäkin enemmän energiaa.

Tällä viikolla mulla on vähemmän töitä kuin normaalisti ja siksi entistä enemmän aikaa treenata. Niinpä ajattelin yrittää liikkua kaikkina muina päivinä paitsi huomenna. Katsotaan, pystynkö pitämään suunnitelmastani kiinni. Tänään luvassa on kuntosali.

Mies sanoi mulle pari päivää sitten, että häntä on jännittänyt, milloin ilmoitan, etten haluakaan hänen kanssaan naimisiin. Olen kuulemma ollut etäinen ja muutenkin erilainen kuin normaalisti. Sanoin siihen ihan suoraan, että se painonpudotuskommentti teki varovaiseksi ja laittoi oikeasti miettimään, ollaanko me yhdessä ylipäätään onnellisia. Sittemmin hän on jo korjannut toiveitaan: nyt hän toivoo, ettei painoa tulisi kauheasti lisää. Eipä se kyllä ole juurikaan parempi toivomus kuin se, että laihtuisin.

Tosin nykyään tämä dieetti ei ole enää vain miestä miellyttääkseni voimassa, vaan ihan oman itseni takia. Ällistyttävän korkea rasvaprosentti ja kauniit kanssasisaret saivat haluamaan pienempiä ja sirompia linjoja.

-------- lisäys --------------

Tänään olen syönyt jälleen järkevästi.

Aamiainen:
vähärasvainen viili ja pikkuisen hilloa sekaan
lasi rasvatonta maitoa

Lounas:
Lohta
Raejuustoa
Activia-jogurtti
Mansikoita

Täytyypä katsoa, että samantyyppinen linja pitää myös sitten illallakin, kun menen kotiin salitreenin jälkeen. ;)

Tänään olen muuten pitkästä aikaa tuntenut itseni nätiksi, vaikka painokaan ei ole edes hilautunut alaspäin. Ehkä jo se ajatus, että todellakin liikun säännöllisesti, auttaa. Huomaan itse vähän kiinteytyneeni (ennen tiukat housut menivät nyt hienosti kiinni), vaikka toki tekemistä on vielä ihan hirveästi. Mutta kuitenkin, kiva tuntea olo edes yhtenä päivänä nätiksi.