Oho, olettepas te innostuneet kommentoimaan poissaollessani - kiitos! Olen jälleen kotona, joten kirjoitustiheys toivottavasti palaa ennalleen.

Matka meni erittäin hyvin ja parisuhteemmekin voi sen aikana hienosti. Sanoin miehelle jo lentokentällä, etten halua kuulla enää sanaakaan kiloistani. En ennen kuin seuraavaksi ehkä ensi kesänä, sillä siihen mennessä aion olla upea. Tuskinpa hän haluaa niistä juuri huomautellakaan enää, ainakin toivon niin. Reissussa kävelimme käsi kädessä ja pidimme hauskaa kuten häälomalla pitääkin. Ajattelin, etten halua tämän ikävän asian pilaavan kauan odotettua matkaa.

Tänään aloitin jälleen pisteiden laskemisen, sillä ei mun paino kyllä tipu millään muulla tavalla. Illalla en valitettavasti ehdi muuta kuin kävelylenkille, mutta huomenna aion mennä jälleen kuntokeskukseenkin. Kyllä tämä parin viikon liikkumistauko tuntuu ainakin niskoissa, jotka ovat kuin rekan alle jääneet. Pakko saada kroppaan liikettä.

Tänään söin aika pienen aamiaisen, sillä ei maistunut isompi (lasi maitoa + vauvanmössö). Pian koittaa lounasaika ja pitää keksiä silloinkin jotain järkevää suuhun laitettavaa. Onko ideoita kellään?