Eilen vietin reilun tunnin cardiolaitteessa, jossa tuli KUUMA ja treenin loputtua lihakset olivat ihan vetelät. ;) Keskisyke oli 143 ja kaloreita kului sykemittarini mukaan 590, eli ei ollut mikään ihan turha treeni tuokaan. Tänään aikeissani on mennä bodypumppiin, jossa mun huonolla kunnolla tulee jälleen KUUMA ja voimat loppuvat. Tykkään siitä ehkä juuri sen tehokkuuden takia.

Paino junnaa ihan paikallaan, en tiedä miksi. Tai tiedän: on tullut syötyä epäterveellisesti kaiken tämän treenin ohessa. Eilen vedin jälleen jäätelöäkin, se kun vaan on NIIN hyvää! Eipä saisi ei, nollaantuu koko treenin merkitus, kun mättää sisään jotain epäterveellistä. Lisäksi mulla oli illalla treenin jälkeen niin nälkä, että tuli syötyä enemmän kuin piti.

Enää en oikeastaan laihduta miehen takia, vaan nyt tavoitteena on saada upea vartalo itseni takia. Lisäksi urheileminen on ihan mukavaa ja siitä tulee kivan sporttinen olo. Painonpudotusvauhti on kyllä niin hidas, että tuskin tätä voi laihduttamiseksi sanoa, mutta ehkä kuntoremontiksi sentään. Toivottavasti paino tippuu siinä samalla kun kroppa kiinteytyy.