Enpä eilen mennytkään rauhalliselle tunnille, vaan sellaiselle, jossa syke nousi välillä jopa 195:een! Ja voi että kun siitä tuli hyvä olo, edes vatsaa ei sattunut :) Nyt on alaselän lihakset ihan hellinä ja liikkuminen on aika vaivalloisen näköistä. Mutta hyvä fiilis! Lisäksi kävin ennen treenejä reilun puolen tunnin reippaalla kävelylenkillä, tuli siinä saatua sitten sitä raikastakin ilmaa.

Joku tuolla kyseli, heittääkö mies ilmoille useinkin tuon laihdutustoiveen. No ei oikeastaan, kuulinkin asiasta ekaa kertaa vasta tuolloin blogia aloittaessani. Sen jälkeen hän on vain eri tavoin vihjannut, että pitäisi pienentyä. Ei kuitenkaan ole siis enää sitä suoraan ääneen sanonut, ilmeisesti huomasi, kuinka paljon sanoillaan satutti.

Kylläpäs teiltä satelee kehuja kuvista, kiitoksia. Hassua silti, sillä painoindeksin mukaan olen lievästi ylipainoinen ja sellainen on kyllä olokin. Mutta vaikkei paino tippuisikaan, kiinteytyisin mielelläni - vaikka se sitten tarkoittaisikin, että olisin edelleen indeksien mukaan lievästi läski. Mutta kyllä niin kovin mielelläni hinaisin tuota painoakin reippaasti alaspäin.