Ihan omenalla ja banaanilla en eilen elänyt, vaan söin lisäksi reippaan annoksen salaattia. Niinpä ajattelinkin, että laajennan ruokavalioni hedelmiin ja vihanneksiin: näin en kyllästy esimerkiksi omenaan loppuelämäkseni.

Eilen tuli fillaroitua yhteensä noin 1,5 h. Tänään sama homma, sillä kuljen fillarilla töihin.

Aamiaiseksi söin omenan, mutta vasta töihin päästyäni. Lehteä lukiessani join lasillisen karpalomehua, että verensokerit pysyvät kohdillaan. Töissä kittaan kokoajan vettä, tosin sitä olen tehnyt kyllä jo pitkään.

Selvennettäköön nyt vielä, että en ole lihava pelkästään mieheni mielestä. En itse tykkää vartalostani ollenkaan ja olen yrittänyt karistaa kiloja monenmonta kertaa. Saan aina jokusen kilon pois ja kyllästyn sitten. Toisaalta oli siis ihan hyvä, että mies ilmaisi kantansa ja toiveensa laihtumisestani. Ehkä saan aikaiseksi laihtua enemmän nyt kun vyöryvä vartaloni haittaa myös miestäni. Ennen kuvittelin, että olen hänen silmissään kaunis - tapahtuipa mitä tahansa. Nyt tiedän, että hänkin on vain mies. Hän tarvitsee kaunista katseltavaa, jota minä en juuri nyt tarjoa.