Hämärän otsikon on tarkoitus kertoa, että söin eilen kevyesti. Iltapäivällä nautitun kiiwin jälkeen söin kaksi kinkkupaahtoleipää ja illalla vielä ruisleipää jonka päällä oli salaattia, porkkanaa ja paistettua lohta. Oli muuten hyvää!

Ilmassa oli myös pieni mässäilyn uhka, sillä menin ruokakauppaan nälkäisenä. Mutta kas kummaa, en ostanut mitään epäterveellistä :) Ostin myös jotain leseitä mun smoothieita varten, kun ne on niin hyviä ja kaikki niihin tulevat ainekset terveellisiä. Käy ihan jälkkäristä.

Enpä olekaan muuten vielä kertonut, mutta mulla on ollut jo 1,5 viikkoa joku mystinen ylävatsakipu, joka vähän rajoittaa elämää. Kävin jo lääkärilläkin. Hän sanoi, että on ilmeisesti jonkun viruksen aiheuttama ja sain jotain happosalpaajia tilanteen rauhoittamiseen. On se jo kyllä parempi, mutta vaivaa vähän edelleen. Ajattelin kuitenkin mennä siitäkin huolimatta tänään kuntoilemaan, tosin vähän rauhallisemmalle tunnille. Pakkohan mun on liikkua, kun siitä tulee niin kiva olokin.

Miehen kanssa kaikki toistaiseksi hyvin. Tai meillä menee aina tosi hyvin, paitsi jos hän pudottaa ilmoille laihdutustoiveen. Silloin tuntuu aina, että maailma mustuu ja ettei missään ole järkeä. Uskon silti, että hän on jo pikkuhiljaa alkanut ymmärtää, etten välttämättä tästä kyllä kauheasti laihdu. Yritän kyllä kovasti, mutten silti enää aio itseäni nälkiinnyttääkkään. Uskon, että järkevästi syöminen ja liikkuminen tekee vartalostani viehkeämmän, muttei musta koskaan tule mitään 34-kokoista barbieta (vaikka kovasti toki tahtoisin).

Laitan taas joku päivä uusia kuvia, vaikkei tilanne kyllä ole varmastikaan juuri muuttunut niistä aiemmista. Mutta nyt pääsen taas takaisin ruotuun, kun lomat ovat takana ja piiiiiiiiitkä syksy edessä ennen seuraavaa kesää. Tällä kertaa aion ehtiä bikinikuntoon.