Eilen tuli joku mielenhäiriö ja nollasin varmaan koko dieetin. Teki nimittäin mieli suklaata, joten söin sitä ja samoin töissä tuli napsittua pari täytekeksiä. Uaah! Mikä ihme muhun meni, hö? Toisaalta, kaipa sitä joskus saa sortua. Kunhan ei ole toistuvaa.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eilen en mennyt myöskään tanssitunnille, vaikka mun kovasti pitikin. Sen sijaan siivosin kotia ja kävin tunnin lenkillä ulkona (syke ei tosin kauheasti noussut, kun etenkin kävelyvauhtia). Mutta tänään menen suoraan töiden jälkeen joogaamaan. Ehkä se saa vähän liikettä tähän istumatyöläisen kroppaan.

 

Rakastan muuten perjantaita, sillä silloin alkaa viikonloppu ja saan viettää kaksi päivää ilman työasioita. Pidän kyllä duunistani, mutta olen silti mieluiten vapaalla. Ehkä menemme leffaan miehen kanssa tai teemme jotain muita ”parisuhdejuttuja”. Nyt meillä menee taas kivasti, kun hän ei ole huomautellut kiloista ja koko aihe on sivuutettu täysin.

 

Tänään mies laittoi autoni lämmitykseen aamulla, koska en itse löytänyt kiireessä sitä johtoa. Toissapäivänä hän puolestaan teki kotonamme asennushommia, joita en olisi itse osannut tehdä. Tuollaiset pienet teot jaksavat lämmittää mieltä, vaikka jonkun lukijan mielestä hänen ”kuuluukin” sellaisia tehdä. Mutta kuuluipa tai ei, niin kivaa se on joka tapauksessa.