Olen kyllästynyt, ärtynyt ja pahalla päällä. Hermot menee ihan pieniin asioihin ja kaikki ketuttaa. Uskoisin, että tämä fiilis johtuu siitä tiedosta, etten tosiaan kelpaa miehelleni tällaisena. Prkl. Prkl. Prkl.

Lisäksi harmittaa, ettei minulla ole tarpeeksi itsekuria pudottaa painoa nopeasti vaan se kituuttaa hissukseen alaspäin. Ja jos esim. viikonlopun syön vähänkin enemmän kuin vain pysyäkseni nälättömänä, nousee paino heti lähes lähtölukemiin. Njoo.. :(

Eilen ja tänään olen taas kulkenut työmatkat pyörällä. Lisäksi olen käynyt koiran (ja kerran miehenkin) kanssa hölkkäämässä, koska sykeä nostava liikunta kuluttaa hyvin kaloreita. Leivän olen vaihtanut terveelliseen kuituleipään (niitä kovia rukiisia levyjä) ja välipaloiksi syön hedelmiä. Yritän välttää liiallista syömistä, sillä tilanne ärsyttää niin paljon, että pitäisi kyllä oikeasti saada noita kiloja hilattua reippaasti alaspäin.

Saapi nähdä, kuinka juhannuksesta selviän lihomatta. Silloin menemme mökille kaveriporukan kanssa, eikä siellä ole muuta tekemistä kuin syöminen ja juominen. Aion tosin välttää molempia mahdollisimman pitkälle ja keskittyä sitten vaikka saunomiseen.

------------------ lisäys tämän päivän kirjoitukseen --------------------------------------------------

Kiitos muuten ihanat kanssasisaret ja muutkin kommenteistanne! Jokunen niistä kosketti niin paljon, että meinasin alkaa pillittää tauolla töissä. Olen jotenkin vaan niin loppu ja väsynyt siihen, että oma mieheni ei pidä vartalostani. Ja tosiaan, itsetuntoahan tuollainen kommentti nakersi kyllä oikein mojovasti. Katsoisi vaan hitto vie omaa vartaloaan ja keskittyisi vaikka kasvattamaan lihaksia itselleen. Toisaalta, ilman jyrkkää kannanottoa tuskin ottaisin laihduttamista näin vakavasti kuin nyt ja mässäilisin elämäni hamaan loppuun.

Sykemittarikin on muuten jo tilattu, se on joku Polarin painonhallintakoje. En tiedä, tuleeko sitä kalorinlaskemisominaisuutta käytettyä, mutta kyllä siitä ainakin sykkeen näkee.

Tämän päivän ruokasaldo on kaksi viipaletta sitä yliterveellistä ruislättyleipää ja pari kalkkunansiivua sekä pari kupillista makeuttamatonta teetä. Lounaaksi ajattelin jälleen vetää banaanin, omenan ja ehkä vähän puuroa.

Tahdon niin kovasti pienentyä ja näyttää muultakin kuin pullealta tytöltä.